Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler
  • Akşam Gazetesi
  • Bir Gün Gazetesi
  • Bugün Gazetesi
  • Cumhuriyet Gazetesi
  • Dünya Gazetesi
  • Fanatik Gazetesi
  • Fotomaç Gazetesi
  • Güneş Gazetesi
  • Haber Türk Gazetesi
  • Hürriyet Gazetesi
  • Millî Gazete
  • Milliyet Gazetesi
  • Posta Gazetesi
  • Radikal Gazetesi
  • Sabah Gazetesi
  • Sözcü Gazetesi
  • Star Gazetesi
  • Takvim Gazetesi
  • Taraf Gazetesi
  • Türkiye Gazetesi
  • Vatan Gazetesi
  • Yeni Akit Gazetesi
  • Yeni Asta Gazetesi
  • Yeni Şafak Gazetesi
  • Zaman Gazetesi

BURHANİYE BELEDİYESİ PERSONELLERİ İÇİN KVKK EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bu haber 159 kere okunmuş. 16.05.2024 Perşembe 19:53

Burhaniye Belediyesi, personellerine Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ile ilgili bir eğitim programı düzenledi. Düzenlenen eğitim, çalışanların kişisel verilerin korunması konusunda bilinçlenmesini amaçladı. Eğitim programı kapsamında, KVKK'nın temel prensipleri ve uygulanması gereken prosedürler hakkında detaylı bilgi verildi. Kişisel verilerin işlenmesi, saklanması ve paylaşılması süreçlerinde uyulması gereken kurallar aktarıldı. KVKK’nın kurum için önemli olduğunu ifade eden Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, "Kişisel verilerin korunması, hem kurumumuz hem de çalışanlarımız için büyük bir öneme sahiptir. Bu eğitimlerle, personellerimizin bilinçlenmesini ve kişisel verilere daha hassas bir şekilde yaklaşmasını sağlamayı hedefliyoruz." dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?