BALOSB’A GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜNDE SON AŞAMA - Körfez Star - Körfezin Gündemi
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Åžehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler
  • AkÅŸam Gazetesi
  • Bir Gün Gazetesi
  • Bugün Gazetesi
  • Cumhuriyet Gazetesi
  • Dünya Gazetesi
  • Fanatik Gazetesi
  • Fotomaç Gazetesi
  • GüneÅŸ Gazetesi
  • Haber Türk Gazetesi
  • Hürriyet Gazetesi
  • Millî Gazete
  • Milliyet Gazetesi
  • Posta Gazetesi
  • Radikal Gazetesi
  • Sabah Gazetesi
  • Sözcü Gazetesi
  • Star Gazetesi
  • Takvim Gazetesi
  • Taraf Gazetesi
  • Türkiye Gazetesi
  • Vatan Gazetesi
  • Yeni Akit Gazetesi
  • Yeni Asta Gazetesi
  • Yeni Åžafak Gazetesi
  • Zaman Gazetesi

BALOSB’A GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜNDE SON AŞAMA

Bu haber 533 kere okunmuÅŸ. 27.11.2020 Cuma 08:34

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Åžubaşı, Adil Çelik ve Belgin Gökçe Uygur’un Ticaret Bakanı Ruhsar PEKCAN ile bir araya geldikleri toplantıda, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesinde kurulacak olan Gümrük MüdürlüÄŸü konusu görüÅŸüldü.

2021 YILINDA AÇILACAK

Adil Çelik yaptığı açıklamada; “Taslak protokolümüz Ticaret Bakanlığı’na iletildi, 30.000 m2 büyüklüÄŸündeki arazinin tevhit iÅŸlemleri devam etmekte olup bir yandan da gümrük alanının mimarlık mühendislik projelerinin hazırlatılmasına baÅŸlanmıştır. Sayın Bakanımızla yaptığımız istiÅŸareler sonucunda Ticaret Bakanlığı ile imzalanacak protokole göre Gümrük MüdürlüÄŸü’nün, önümüzdeki yılın son çeyreÄŸinde açılması planlanmaktadır.” dedi.

RUHSAR PEKCAN’A BAÅžSAÄžLIÄžI

Çelik: “Her zaman desteÄŸini gördüÄŸümüz Sayın Bakanımızın on gün önce vefat eden kıymetli validesi Zehra (İhsan) KADAİFCİ Hanımefendi için de, Milletvekillerimizle birlikte baÅŸsaÄŸlığı dileklerimizi ilettik. Allah(c.c.) rahmet eylesin, mekanı cennet olsun İnÅŸallah.” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?