Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler
  • Akşam Gazetesi
  • Bir Gün Gazetesi
  • Bugün Gazetesi
  • Cumhuriyet Gazetesi
  • Dünya Gazetesi
  • Fanatik Gazetesi
  • Fotomaç Gazetesi
  • Güneş Gazetesi
  • Haber Türk Gazetesi
  • Hürriyet Gazetesi
  • Millî Gazete
  • Milliyet Gazetesi
  • Posta Gazetesi
  • Radikal Gazetesi
  • Sabah Gazetesi
  • Sözcü Gazetesi
  • Star Gazetesi
  • Takvim Gazetesi
  • Taraf Gazetesi
  • Türkiye Gazetesi
  • Vatan Gazetesi
  • Yeni Akit Gazetesi
  • Yeni Asta Gazetesi
  • Yeni Şafak Gazetesi
  • Zaman Gazetesi

KARESİ’DE YOLLAR ÖRÜLÜYOR

Bu haber 568 kere okunmuş. 09.01.2023 Pazartesi 07:38

KARESİ’YE 4 YILDA 468 BİN METREKARE KİLİT PARKE TAŞI DÖŞENDİ

Karesi Belediyesi 2019-2022 yılları arasında 468 bin 250 m² kilit parke taşı döşerken, 194 bin 106 m² sıcak asfalt döktü. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Karesi’de değişim ve dönüşüm sürecek. Yollarımızı yenileyerek ulaşımı daha konforlu hale getireceğiz” dedi. Karesi’nin pek çok noktasında yaptığı çalışmalarla hizmeti vatandaşın ayağına taşıyan Karesi Belediyesi, bozulan ve yıpranan yollara da el attı. Çökme ve tahribata uğrayan parke taşı döşenmiş yolları yenileyen ve onarımını gerçekleştiren Karesi Belediyesi ekipleri, aynı zamanda hasarlı asfalt yolların da tamiratını gerçekleştiriyor. Karesi Belediyesi aynı zamanda ilçeye yeni yol ve kaldırımlarda kazandırıyor.

4 YILDA 194 BİN 106 METREKARE SICAK ASFALT

Karesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 2019-2022 yılları arasında 194 bin 106 m² sıcak asfalt çalışması yaptı. Ekipler yine bu süre içerisinde 468 bin 250 m² kilit parke taşı döşerken, 32.2 km² sathi yol kaplaması gerçekleştirdi. 66 bin 530 m² bordür döşenirken, 71 kilometre stabilize yol yapıldı. Ayrıca 7 kilometre ise beton yol döküldü.

KARESİ’DE DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM SÜRECEK

Karesi Belediyesi’nin yol yapım çalışmalarını hızlandırdığını söyleyen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Vatandaşlarımızın isteklerini birebir dinliyor, elimizden geldiği ölçüde talepleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Karesi’de daha geniş ve güvenli bir ulaşım ağı sistemi için gerekenleri yapıyoruz. Burada Fen İşleri Müdürlüğümüz çalışmalarını hızlandırdı. Mevcut yolları ve kırsal mahallelerimiz sokak yollarını yenileyerek ulaşımı daha konforlu hale getireceğiz. Program dahilinde tüm mahallelerimizde değişim, dönüşüm çalışmaları hızla sürecek. Amacımız, Karesi sakinlerine yakışır bir ilçe hazırlayarak, vatandaşlarımızın daha mutlu ve daha huzurlu bir şekilde her türlü konforu hizmetlerine sunmaktır” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?