Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler
  • Akşam Gazetesi
  • Bir Gün Gazetesi
  • Bugün Gazetesi
  • Cumhuriyet Gazetesi
  • Dünya Gazetesi
  • Fanatik Gazetesi
  • Fotomaç Gazetesi
  • Güneş Gazetesi
  • Haber Türk Gazetesi
  • Hürriyet Gazetesi
  • Millî Gazete
  • Milliyet Gazetesi
  • Posta Gazetesi
  • Radikal Gazetesi
  • Sabah Gazetesi
  • Sözcü Gazetesi
  • Star Gazetesi
  • Takvim Gazetesi
  • Taraf Gazetesi
  • Türkiye Gazetesi
  • Vatan Gazetesi
  • Yeni Akit Gazetesi
  • Yeni Asta Gazetesi
  • Yeni Şafak Gazetesi
  • Zaman Gazetesi

AK PARTİ SON İKİ YILDA SUSURLUK’A 1,5 MİLYAR LİRALIK YATIRIM YAPTI

Bu haber 601 kere okunmuş. 03.02.2023 Cuma 10:05

Balıkesir’in Susurluk İlçesinde AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan, Cumhur İttifakı ortağı MHP Susurluk İlçe Başkanı Ali Gürsoy ile birlikte 2022- 2023’te Susurluk’a yapılan yatırımlar hakkında bilgi vermek için geçtiğimiz günlerde basınla bir araya geldi. Balıkesir’in Susurluk İlçesinde; AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan, Cumhur İttifakı ortağı MHP Susurluk İlçe Başkanı Ali Gürsoy ile birlikte 2022- 2023’te Susurluk’a yapılan yatırımlar hakkında bilgi vermek ve istişarede bulunmak için basın ile bir araya geldi. Yapılan toplantıda AK Parti’nin son iki yılda Susurluk’ta biten ve devam eden yatırımları ele alındı. AK Parti İlçe Başkanı Melih Bağırgan, AK Parti’nin son iki yılda 1,5 milyar liralık yatırımı Susurluk’a kazandırdığını söyledi.

ALİ GÜRSOY: “14 MAYIS’TA CUMHURİYET TARİHİNİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ YAPILACAK”

AK Parti İlçe Başkanı Melih Bağırgan basına hoş geldin dedikten sonra sözü MHP Susurluk İlçe Başkanı Ali Gürsoy’a bıraktı. 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden biri olduğunu belirten MHP İlçe Başkanı Ali Gürsoy, bu seçimlerin Cumhur İttifakı lehine sonuçlanacağına inançlarının tam olduğunu söyledi. Başkan Gürsoy, “Melih Başkanımız sizlere birazdan Susurluk’a yapılan yatırımlar konusunda detaylı bilgi verecek. Değerli basın mensupları çok önemli bir seçime doğru gidiyoruz. Bu seçim Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve sözde parlamenter sistem arasında bir tercih gibi görülse de aslında durum pek öyle değil. Amerika’sından tutunda Avrupa Birliği ülkelerine, Fetösünden PKK’sına, DHKPC’sine Türkiye’nin geleceğini ipotek altına almak isteyen tüm şer güçlerine karşı bir seçim olacak. Bu seçimde elbetteki Türk Milleti’nin ferasetine, basiretine güveniyoruz.

GÜRSOY: “MİLLETİMİZ, 6’lı MASAYA GEREKEN CEVABI SANDIKTA VERECEK”

6’lı masanın bugünkü ortaklarına bakıyorum. Atatürk’ün partisi CHP, Atatürk’ün partisi olmaktan tamamen uzaklaşmış, HDPKK sever bir duruma gelmiş. Arka fondan Türk Bayrağını kaldırmalar, Demirtaş’a sürekli özgürlük istemeler, Türklüğü anayasadan çıkarma niyetleri bunların Türk Milletine olan düşmanlıklarının açık bir sebebidir. 6’lı masanın artık millet ittifakı olarak ismi olsa da niyetlerinin zerre kadar Türk Milleti’nin yanından geçmediğini, Türk Milleti ile birlikte olmadıkları açıkça görülmektedir. Bizler inanıyoruz ve güveniyoruz ki, Türklüğü anayasadan çıkarmak isteyenlere, Türk Milletini yok sayanlara en güzel cevabı yine milletimiz sandıkta verecektir. Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifakı ortağı olarak Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden yanayız. Bugün bu sistem sayesinde Türkiye ve Türk Milleti ayağındaki prangalardan kurtulmuş ve ayağa kalkmıştır. Bütün dünyanın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın üzerine gelmesinin nedeni budur. Türk Milleti, 14 Mayısta tüm şer odaklarına ve uzantılarına gereken dersi sandıkta verecektir” dedi.

MELİH BAĞIRGAN: “ÇİFÇİMİZİN DAHA İYİ TARIM YAPABİLMESİ İÇİN BARAJLARIMIZI BİR BİR HİZMETE ALIYORUYORUZ”

MHP İlçe Başkanı Ali Gürsoy’un konuşmasının ardından Cumhur İttifakı olarak Susurluk’a çok önemli yatırımların yapıldığını belirten AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan, son iki yılda Susurluk’a 1,5 milyar liralık yatırım yapıldığını söyledi. Başkan Bağırgan konuşmasında; “2022 – 2023 yılı içinde biten ve devam eden yatırımlardan ve projelerden bahsedersek. En önemli yatırımlarımız Devlet Su İşleri tarafından gerçekleştirildi. 2003 – 2022 yılları arasında tamamlanan tesislerin 2023 yılı fiyatlarıyla toplam maliyeti 475 Milyon liradır. İşletme safhasındaki Barajlarımız; Susurluk Asmalıdere Barajı, Susurluk Çataldağ Barajı, Susurluk Demirkapı Barajı ve Susurluk Karapürçek Göletidir. Bu baraj ve göletlerimize ilaveten devam eden Susurluk Dereköy Barajı ve Ümiteli Barajı bitmek üzeredir. Projesi ve planlaması yapılan 5 adet baraj ve göletimiz bulunmaktadır. Bunlar; Bozen Barajı, Kayıkçı Barajı, Yıldız Barajı, Balıklıdere Göleti ve Reşadiye Göleti projelerimizdir ve ihale aşamasındadır. Öte yandan Asmalıdere Barajı, Çataldağ Gürece Pompaj Sulaması, Susurluk Demirkapı Barajı Sulama Sistemi, Susurluk Karapürçek Göleti Sulama sistemi sayesinde zirai arazilerin sulanması sağlanmıştır. Ayrıca; Dereköy Barajı ve Ümiteli Barajı Sulama Sistemleri ikmal işi TOKİ protokolü kapsamına alınarak ihaleleri gerçekleştirilmiştir. Bu yatırımlarımıza ilaveten de proje ve planlama safhasında 5 adet sulama tesisi bulunmaktadır. Bunlar; Balıklıdere Göleti Sulaması, Bozen Barajı Sulaması, Kayıkçı Barajı Sulaması, Reşadiye Göleti Sulaması ve Yıldız Barajı Sulama tesisleridir. AK Parti olarak tarıma verdiğimiz önem ortadadır ve her zaman çiftçimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Milletimize hizmet için vargücümüzle çalışıyoruz” dedi.

BAĞIRGAN: “YENİ TOKİ KONUTLARININ KURALARI 29 OCAK’TA ÇEKİLİYOR”

“AK Parti’mizin Susurluk’a yaptığı yatırımlar bunlarla sınırlı değil” diyen AK Parti İlçe Başkanı Melih Bağırgan, “Güçlendirme çalışmaları yapılıp biten okullarımız; Şeker ilkokulu, MTAL (Meslek lisesi), İmam hatip Ortaokulu ve Şubatta bitecek olan Nimet Sadık Ortaokulumuz için 23 milyon lira kaynak aktarılarak yapıldı. İhalesi yapılıp inşasına başlanan yeni okullarımız ise Şerafettin Tunalı, Kışla Anaokulu ve Hayme Ana Kız Meslek Lisesi için de 58 milyon lira kaynak aktarıldı. Yıkım kararı alınan ve yeniden yapılacak okullarımız Fatih İlkokulu ve İmam Hatip Lisemiz. Yapım aşaması başladığında bazı okullarımızda bir müddet ikili eğitim verilecek ama sonrasında rahat edeceğiz. Ayrıca; Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği bakanlığı Toplu Konut İdaresi başkanlığı tarafından Haziran 2020 yılında ihalesi yapılan 210 adet konut, 35 adet ticaret merkezi altyapı ve çevre düzenlemesi yapılarak 6-17 Şubat 2023 tarihleri arasında hak sahiplerine teslimatı yapılacak. Proje içerisinde, çocuklar için oyun alanı olup ayrıca oturma alanı, fitness alanı ve araç park yerleri mevcuttur. Susurluk ilçemize bir diğer müjdemizde yeni 300 konutluk TOKİ’nin çekilişi 29 Ocakta Balıkesir Avlu ve Kongre Merkezi’nde saat 10:00’da kura çekimi gerçekleştirilecek. Böylece Susurluk’ta konut sorunu diye bir sorun kalmamış olacak” dedi.

BAĞIRGAN: “AK PARTİ SUSURLUK’A VİZYON PROJELERİ KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR”

Susurluk Stadyumu ile Gençlik Merkezi’nin hizmete aldıklarını belirten AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan, AK Parti olarak Susurluk’umuza vizyon proje ve yatırımları kazandırmaya devam ediyoruz. Bağırgan, “Yürütülen Spor Tesisi projelerimize gelince; Karşıyaka Mahallesi Sentetik Futbol sahası, Şehit Erbil Arslan Ortaokulu Cep Spor Salonu, Demirkapı Mahallesi Halı Saha ve Muradiye Mahallesi Halı Saha projeleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından projeleri bitirilerek ihale aşamasına geldi. Yine Sultaniye Mahallesi 17 Eylül Üniversitesi alanındaki arsanın imar işlemleri tamamlandığında Kapalı Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ihaleye çıkacak. AK Parti 20 yılda ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de bir çok proje ve yatırımı bitirerek milletimizin kullanımına sundu. Yukarıda bahsettiğim hizmetler son iki yılda ilçemize kazandırdığımız hizmetler. AK Parti Cumhur İttifakı ortağımız MHP ile birlikte 14 Mayıs’ta tekrar milletimizin desteğiyle seçimleri kazanacak ve Türkiye Yüzyılına milletimizle birlikte yürüyecek. Buna inancımız tam. Milletin partisi AK Parti milletine hizmet etmeye devam edecek” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?