Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler
  • Akşam Gazetesi
  • Bir Gün Gazetesi
  • Bugün Gazetesi
  • Cumhuriyet Gazetesi
  • Dünya Gazetesi
  • Fanatik Gazetesi
  • Fotomaç Gazetesi
  • Güneş Gazetesi
  • Haber Türk Gazetesi
  • Hürriyet Gazetesi
  • Millî Gazete
  • Milliyet Gazetesi
  • Posta Gazetesi
  • Radikal Gazetesi
  • Sabah Gazetesi
  • Sözcü Gazetesi
  • Star Gazetesi
  • Takvim Gazetesi
  • Taraf Gazetesi
  • Türkiye Gazetesi
  • Vatan Gazetesi
  • Yeni Akit Gazetesi
  • Yeni Asta Gazetesi
  • Yeni Şafak Gazetesi
  • Zaman Gazetesi

VURMAZ, 'BİZ ÇALIŞMAYA VE HİZMET ÜRETMEYE GELİYORUZ'

Bu haber 162 kere okunmuş. 27.03.2024 Çarsamba 21:48

MUHAMMED VURMAZ’IN BÜYÜK EDREMİT MİTİNGİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Edremit Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz’ın Büyük Edremit mitingi Şehit Hamdibey meydanında vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Mitinge AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Murat Tuna, MHP Edremit İlçe Başkanı Gökhan Selcan, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. AK Parti Edremit İlçe Başkanı Murat Tuna yaptığı konuşmada, “Edremit’te Muhammed Vurmaz’la ilçemizi ihya edeceğiz, Balıkesir’de de Yücel Yılmaz’la zaten 20 ilçemize hizmet yağıyor. Edremit zorda ve darda. 1 milyar 200 milyon borcun içinde. Aylardır işçilerin maaşlarını ödeyemiyor, parça parça ödüyor. Biz Cumhur ittifakı olarak 5 yıldan beri Edremit için ne gerekiyorsa, cumhur ittifakı olarak size destek vermek için hazırız dedik. Ama bizi başkan dinlemedi. Ve Edremit 5 yılda keşmekeşliğin içinde mahvoldu. Yücel Başkanımız 20 ilçemiz için ne kadar proje ve hizmet getirdiyse İyi partili kardeşlerimiz ona evet demedi ama CHP’li bütün meclis üyeleri, 20 ilçemize yapılacak bütün hizmetlere hayır dediler. 20 ilçeyi Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’ın hizmetleri ile iyha etti ona bile hayır dediler. Biz kimseyi ayırmadık, kimseyi kayırmadık Yücel Yılmaz Başkanımız 20 ilçeye hizmet etti. 31 Mart’ta sadece sizin oylarını değil, kardeşinizin, eşinizin dostunuzun kim varsa sadece 1 defaya mahsus oylarını istiyoruz. 5 Yılda Edremit’in 30 yılını garanti altına alacağız. Edremit için yalvarıyorum sizlere. 31 Mart günü sandıklara gittiğinizde ellerinizi vicdanınıza koyun, hangi görüşten olursanız olun. 1 Kez yetişmiş, gelişmiş, teknik anlamda kendini tamamlamış Muhammed Vurmaz’a oy verin. 140 bin oyun tamamı Edremit’te Muhammed Vurmaz’a, Balıkesir’de de Yücel Yılmaz’a. Çünkü buna hem bizim hem de Edremit’lilerin ihtiyacı var. Cumartesi günü son mitingimiz var. O gün Mehmet Ertaş’la birlikte pandoranın kutusunu açacağız. O gün herkes şaşıracak. 30 Mart Cumartesi günü büyük mitinge bekliyoruz” dedi. “EDREMİT BU İŞİ BİTİRMİŞ” AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur yaptığı konuşmada, “Edremit bu işi bitirmiş. Hazır mıyız 31 mart’a? Edremit’i gerçek belediyecilik ile tanıştıracak mıyız? Edremit’i Türkiye yüzyılı şehri yapacak mıyız? Evet Edremit hazır. Edremit 31 Mart akşamı sandığa mührünü vuracak inşallah. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. 31 Mart’ta Edremit’i marka belediyecilik ile buluşturacağız. Bizler de Balıkesir milletvekilleri olarak Balıkesir’e en büyük desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. 22 yıllık hizmetlerimizle ve sizlerin en güçlü desteği ile Türkiye yüzyılının kapılarını 14 Mayıs’ta ve 28 Mayıs’ta nasıl ardına kadar açtıysak 31 Mart’ta da Balıkesir ve Edremit’i Türkiye yüzyılına taşıyacağız inşallah. Büyükşehir’de Yücel Yılmaz’ı, Edremit’te de Muhammed Vurmaz’ı Belediye Başkanı seçtireceğiz inşallah. Balıkesir kazanacak, Türkiye kazanacak. Durmak yok, yola devam” dedi.

“EDREMİT’TE ARTIK DEĞİŞİM BAŞLASIN”

Daha sonra kürsüye çıkan AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz ise coşkulu kalabalığın alkışları ve büyük tezahüratları eşliğinde konuşmasına başladı. Vurmaz konuşmasında, “Memleket için bir yola çıktık. İlk gün dediğimiz gibi kapı kapı, sokak sokak çıkmadık merdiven çalmadık kapı bırakmayıncaya kadar çalışıyoruz Artık son günlere geldik. Edremit’imizin karar zamanı geldi. Edremit’imizin 5 yıl daha nasıl yönetileceğinin kararının verileceği gün geldi çattı. Kendimizi ifade etmemiz lazım ki artık Edremit’te değişim başlasın. Her işin zorluğu var. Ama memleketimiz için değer. Sizlerin her şeyin en iyisine layıksınız. Edremit’imiz farklı kimliklerin bir arada yaşadığı Türkiye’nin gözbebeği bir ilçemiz. Ben burada doğmuş, doymuş ve hayatını burada idame etmiş herkese sesleniyorum. Edremit için bize bir omuz vermenizi istiyorum. Çünkü Edremit’in dayanacak gücü kalmadı. Edremit’imiz son yıllarda görmesi gereken ilgi ve alakayı maalesef göremedi. Maalesef 50 gündür sahalardayız. Üzülerek söylüyoruz ki Edremit için ne yapabiliriz diye halkımıza sorduğumuzda yollarımız diyorlar. Astronotumuz uzaya çıktı ama hala Edremit’imizin yol sorunu var. Bundan inanın utanç duyuyorum. Bunun bir tek sebebi var bunun sebebi vizyonsuzluk ve hakikaten şehrini sahiplenmemektir. Artık Edremit’imiz çaresiz değil, biz buradayız. Bizler projelerimizle sizlerin huzurunuzdayız. Kısır siyaset anlayışını gütmedik. Edremit’imizin deprem gerçeği var. Ben diyorum ki 2000 yılı öncesi binaların umudu olmalı. Kendi binalarını dönüştürmek isteyen her vatandaşımıza belediye imkanlarını kullanıp, ilçemizin konut sorununu yenileyeceğiz. Edremit’imizin otopark sorunu var. Bizler şehir içine gitmek istediğimizde ayaklarımız geri geri gidiyor. Yapacağımız çözümlemelerle sorunu gidereceğiz. Millet bahçeleri, düzenlenmiş yeşil alanlar, çocuklarımızın gidebileceği oyun alanları Edremit’te artık hayal olmayacak. Bunları gerçekleştireceğiz. Yaz nüfusu artıyor. Altınkum ve Altınoluklu vatandaşlarımıza sesleniyorum. Altınkum’a Bilim sanat Merkezi yapacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımızın yaptığı hizmet. Edremit daha iyi yönetilmeli. Memleketi için yanıp tutuşan, sizlere çalışmak için söz veren bu kardeşinize sahip çıkacak mısınız? Altınoluk’a bir spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu kazandırmak istiyoruz. Edremitspor’a bir tesis kazandırma sözü aldık. Bizler Edremit için hayalci değil, gerçek projelerle hareket edeceğiz.

“HASTANENİN TEMELİ ATILIYOR, KAZILAR BAŞLADI”

Edremit artık hizmet istiyor, proje adamı istiyor, kendisine hizmetkar istiyor. Yine hastanemizin temeli atılıyor, kazıları başladı. İnşallah ilçemize bir bölge hastanesi kazandırılacak. Büyükşehir Belediye Başkanımızın da desteği ile Edremit’in 5 yılı hizmet yılı olacak. İlçemizde doğalgazdan kaynaklı sıkıntı var. Bizler 2024 yılının sonuna kadar Akçay’a, 2025’in sonuna kadar Altınoluk’a doğalgazı getirmekte kararlıyız. Daha önce kime oy verirse versin, biz herkesi kucaklamaya ve herkese eşit hizmet devam edeceğiz. Çaylarımızın rehabiliteleri yapılacak. Kısacası biz çalışmaya ve hizmet üretmeye geliyoruz. Hangi partiye mensup olursa olsun, herkesten destek istiyorum. Çünkü bu kardeşiniz kimseyi yalnız bırakmayacak ve hizmet etmeye devam edecek. İçimizde çalışma ateşi var. Lütfen bu şansı bize ver Edremit. Cumartesi günü bir mitingimiz daha olacak. Orada da projelerimizi daha detaylı anlatacağız. İnşallah Edremit’imiz 31 Mart akşamı huzura kavuşacak. Balıkesir’in en genç belediye başkanı olarak karşınızdayım. Büyükşehir belediye Başkanımız Yücel Yılmaz da Türkiye’nin en genç büyükşehir belediye başkanı. Bizler bu gençlik ateşimizle genç bir Edremit tutkusuyla buradan genç kardeşlerimize sesleniyorum. Bu abinizi yalnız bırakmayın, bu kardeşinizle beraber yürüyün. Bizim tek işimiz belediyecilik. Ben sadece Belediyede çalıştım ve belediyecilik yaptım. Edremit’in bir evladı olarak, Tuzcumurat’ta doğmuş, babası sanayi sitesinde esnaf olan biri olarak sizlerden destek istiyorum. Ülkü yolunu yapacağız dedik, yaptık mı yaptık. Altınkum, Güre sahil düzenlemeleri Büyükşehir belediye başkanı tarafından daire başkanı olduğum dönemde yaptığımız hizmetlerden bazıları. Bizlere omuz veren tüm Edremit’lilere teşekkür ediyorum. Edremit’te değişim için, hizmetlerin gelmesi için hepinizi 31 Mart’ta sandığa davet ediyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?