Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler
  • Akşam Gazetesi
  • Bir Gün Gazetesi
  • Bugün Gazetesi
  • Cumhuriyet Gazetesi
  • Dünya Gazetesi
  • Fanatik Gazetesi
  • Fotomaç Gazetesi
  • Güneş Gazetesi
  • Haber Türk Gazetesi
  • Hürriyet Gazetesi
  • Millî Gazete
  • Milliyet Gazetesi
  • Posta Gazetesi
  • Radikal Gazetesi
  • Sabah Gazetesi
  • Sözcü Gazetesi
  • Star Gazetesi
  • Takvim Gazetesi
  • Taraf Gazetesi
  • Türkiye Gazetesi
  • Vatan Gazetesi
  • Yeni Akit Gazetesi
  • Yeni Asta Gazetesi
  • Yeni Şafak Gazetesi
  • Zaman Gazetesi

AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Türkiye'nin lokomotifi AK Parti 20 yaşında!

Bu haber 394 kere okunmuş. 30.08.2021 Pazartesi 11:56

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı, her ay yaptığı aylık mutaat İlçe Başkanları Ağustos ayı toplantısını Balıkesir Öğretmen Evi'nde gerçekleştirdi. Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı'nın düzenlediği Ak Parti İlçe Başkanları toplantısına Ak Parti Denizli Milletvekili ve Balıkesir Koordinatörü Şahin Tin’in online katıldığı toplantıda, Ak Parti İl Yürütüme Kurulu Üyeleri, İlçe Koordinatörleri ve İlçe Başkanları hazır bulundu. Her ay düzenli olarak yapılan İlçe Başkanları toplantısındaİl Başkanın Ekrem Başaran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılan Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında yapılan değerlendirmeler ve alınan kararlar hakkında bilgi verdi.

“ALGI OPERASYONLARINA KARŞI, DEVLET MİLLET ELELE”

Ak Parti İlçe Başkanları toplantısının açılış konuşmasında Temmuz ve Ağustos ayı içerisinde yaşanan Yangın ve Sel felaketlerini değerlendiren Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, yaşanan felaketlerde Devletin milletiyle birlikte olduğunu belirterek, “Yaşanan felaketlerde Devletimiz milletimizin her daim yanında oldu. Bakanlarımız halen felaket bölgelerinde çalışmalarına devam ediyor. Yaşanan felaketlerden kaynaklı zararlar ilk andan itibaren karşılanmaya ve yaralar bir bir sarılmaya devam ediyor. Yaratılmak istenen yalan ve iftiraya yönelik algı operasyonları bertaraf edildi. Algıyı yaratanlar, maalesef muhalefette yer alan siyasilerimiz. Bizi üzen esas budur. Türk Milleti necip bir millettir. Yapılanı da, yaratılmak istenen yalan algısını da çok iyi görmektedir. Ak kadrolar olarak bize düşen en büyük görev, milletimize doğruları anlatmak, anlatmak olacaktır. Bugün görüldüğü gibi Cumhurbaşkanımızın, bakanlarımızın gayretleri ile Devlet Millet elele güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla yürümektedir” dedi.

“MİLLETE HİZMET SEVDASININ, BÜYÜK BİR DAVANIN ADIDIR AK PARTİ”

“14 Ağustos 2001'de kurulan AK Parti’miz, 20. yaşını kutluyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti'nin siyaset sahnesine girdiği tarihten bugüne tam 20 yıl geçti. AK Parti 2001 yılından bu yana gerçekleştirdiği reformlar ve icraatlarıyla Türk siyasetine damgasını vurdu” diyen Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, İlçe Yönetimine ve İlçe Başkanlarına 20 yılda Ak Parti’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Türk siyasetinin lokomotifi AK Parti'nin, başarılarla dolu 20 yılı geride bıraktığını ve Son 20 yılda birçok köklü değişikliğe imza atan AK Parti’nin, istikrardan rahatsız olan çevrelerin de hedefi haline geldiğinin altını çizen Başkan Başaran, “AK Parti 2001 yılından bu yana gerçekleştirdiği reformlar ve icraatlarıyla Türk siyasetine damgasını vurdu. Yeni Türkiye'nin vizyonunu çizdi.Recep Tayyip Erdoğan, Pınarhisar Cezaevine giderken kendini bekleyen kalabalığa sesleniş konuşmasında; "2000'li yılların Türkiye'si sizin aydınlık ve güzel Türkiye'niz olacak. Bunun için çok çalışmamız gerekiyor. Ben içeride çok çalışacağıma söz veriyorum. Sizler de dışarıda çok çalışacağınıza söz verir misiniz?"

“20 YILLIK BAŞARININ ÖYKÜSÜ, TUTSAKLIKLA BAŞLADI”

Birçokları bunun bir son olduğunu sanıyordu... Oysa 20 yıllık bir başarı öyküsünün başlangıcı olacaktı bu tutsaklık.Türk siyasi hayatının dönüm noktasıydı. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan 24 Temmuz 1999 Tarihinde tahliye oldu.. Sonra mı? Sonra hiç durmadı...14 Ağustos 2001 günü Adalet ve Kalkınma Partisini kurdu. Oy birliği ile kurduğu partinin genel başkan oldu. AK Parti 3 Kasım 2002'de ilk kez seçimlere katıldı.Henüz 15 aylık bir partiydi üstelik lideri Recep Tayyip Erdoğan siyasi yasaklıydı... Buna rağmen büyük başarı gösterdi. Yüzde 34,63 oy oranıyla tek başına iktidar oldu...14 Mart 2003'te Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Başbakanı'ydı artık... AK Parti'nin iktidara gelmesiyle Türkiye bir dönüşüm sürecine girdi. Hemen her alanda reformlar birbirini izledi. Askeri vesayete ağır darbe vuruldu. Askeri yargının yetki alanı daraltıldı, Milli Güvenlik Kurulu sivil yapıya dönüştürüldü.Demokratikleşme adımları birbirini izledi.

“YENİ TÜRKİYE'NİN PARTİSİYDİ ARTIK AK PARTİ...”

Ve yargı reformuna da imza attı. Yapılan anayasal değişiklikle Anayasa Mahkemesi demokratik ve çoğulcu bir yapıya kavuştu. Bireysel başvuru hakkı getirildi.Ekonomi alanında Türkiye kendi politikalarını kendisi belirleyen bir ülke haline geldi.Türkiye dünyada en hızlı büyüyen ülkeler arasında yer aldı. IMF'ye borçlar sıfırlandı. Paradan altı sıfır atıldı.AK Parti, iktidarı boyunca "herkes için sağlık" dedi. Acil ve yoğun bakım hizmetleri ücretsiz hale getirildi. Aile hekimliği uygulaması hayata geçirildi. Şehir hastaneleriyle bir başka rekora imza atıldı.

“HANTAL BÜROKRASİDEN KURTULAN TÜRKİYE HIZLANDI”

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle hantal bürokrasiden kurtulan Türkiye hızlandı. İstanbul ile İzmir arasındaki 8,5 saatlik seyahat süresi yapılan otoyol ile 3,5 saate düştü. Diplomatik başarının en büyük örneklerinden birine imza atıldı. Türkiye hem sahada hem masada daha da güçlendi. Dünyanın en iyi hava savunma sistemine sahip oldu Türkiye... Hem de tüm baskılara rağmen...Uluslararası hukuktan doğan haklarını da sonuna kadar kullandı Türkiye... Doğu Akdeniz'de doğalgaz gaspına kendi sondaj ve savaş gemileriyle dur dedi.Ve Türkiye Karadeniz'de tarihin en büyük doğal gaz keşfine imza attı... Başkan Erdoğan gaz yakma töreninde dünyaya mesaj veriyordu...

“PANDEMİYE RAĞMEN BÜYÜYEN TÜRKİYE’YE ÇELME TAKMAYA DEVAM ETSELERDE, BAŞARAMAYACAKLAR”

Pandemiye rağmen ekonomisi büyüyen Türkiye'ye, bu kez de ormanlarını yakarak çelme takmak istiyorlardı. Ancak devlet ve millet el ele vererek yangını söndürdü. Sel felaketinde yaşanan yaraları sardı, sarmaya devam ediyor. 20. yaşını kutlayan AK Parti’miz, Türk siyasetinde bir çok ilke imza attı, atmaya devam edecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz” dedi.

AK KADROLAR SAHADA, ÇALIŞMAYA DEVAM…

Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran’ın açılış konuşmasının ardından Ak Parti İlçe Başkanları toplantısında; Balıkesir'de ve İlçelerde yapılacak çalışmalar değerlendirilirken,teşkilatın vatandaşla buluşmasında ve dinlenmesinde izlenecek yöntemler ele alındı. Ayrıca, Ak Parti Milletvekillerinin İlçe ziyaretlerinde, vatandaşla buluşmanın önemine vurgu yapıldı. Ak Parti Denizli Milletvekili ve Balıkesir Koordinatörü Şahin Tin’in online olarak katıldığı toplantı yaklaşık 4 saat sürdü. Toplantı sonrası bir ay sonra yapılacak olan toplantının yeri ve tarihi belirlendi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?