Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler
  • Akşam Gazetesi
  • Bir Gün Gazetesi
  • Bugün Gazetesi
  • Cumhuriyet Gazetesi
  • Dünya Gazetesi
  • Fanatik Gazetesi
  • Fotomaç Gazetesi
  • Güneş Gazetesi
  • Haber Türk Gazetesi
  • Hürriyet Gazetesi
  • Millî Gazete
  • Milliyet Gazetesi
  • Posta Gazetesi
  • Radikal Gazetesi
  • Sabah Gazetesi
  • Sözcü Gazetesi
  • Star Gazetesi
  • Takvim Gazetesi
  • Taraf Gazetesi
  • Türkiye Gazetesi
  • Vatan Gazetesi
  • Yeni Akit Gazetesi
  • Yeni Asta Gazetesi
  • Yeni Şafak Gazetesi
  • Zaman Gazetesi

AK PARTİ BALIKESİR RAMAZAN PROGRAMI BURHANİYE İLE DEVAM ETTİ

Bu haber 446 kere okunmuş. 20.04.2022 Çarsamba 08:01

Ak Parti Balıkesir İl Teşkilatı,“30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe programının on beşinci gününde Burhaniye’deydi…

BURHANİYE’DE AK PARTİ, GÖNÜLLERİ FETHETTİ…

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı, “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe ziyaretleri programlarına Burhaniye ile devam etti. Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, Ak Parti Balıkesir İl Yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimleri, İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kollarınındahil olduğu Ramazan ayı programının on beşinci gününde Burhaniye’de gönülleri fethetti.

AK PARTİ’NİN BURHANİYE PROGRAMI RESMİ ZİYARETLERLE BAŞLADI

Burhaniye Ramazan ayı programı: Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran ve İl Teşkilatının Burhaniye İlçe Başkanlığını ziyaretiyle başladı. Çiçeklerle, coşkulu bir şekilde karşılanan Başkan Başaran, İlçe Teşkilatında program ile ilgili kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Ardından Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş’i ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Burhaniye devletin yaptığı yatırımlar ve devam eden yatırımlar ile alakalı bilgi alışverişinde bulundu. Kaymakamlık ziyaretinin ardından İlçe Müftüsü Mustafa Ali Işık’la Ramazan ile ilgili çok özel bir söyleşi gerçekleştirildi.

ÖZEL ÇOCUKLARA, ÇOK ÖZEL ZİYARET…

Burhaniye Özel Gamzelerim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, burada Özel çocuklarla bir araya geldi. Özel Çocukların büyük bir mutluluk duyduğu ziyarette Başkan Ekrem Başaran ve çocuklar arasındaki sıcak ve samimi görüntüler görülmeye değerdi. Başkan Başaran tüm çocuklara hediyeler vererek, onlarla sohbet etti. Ziyarete daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’da katıldı. Çocukların ziyaretten duydukları memnuniyet gözlerinden okunuyordu.

NECDET UYSAL BİLGİ PAYLAŞIMI YAPILDI…

Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Başkan Ekrem Başaran, Başkan Yücel Yılmaz ve Ak Parti teşkilatı burada İlçe Emniyet Müdürü Yasin Dikmetaş’la bir süre sohbet etti. Ak Parti Teşkilatı ziyaretin ardından Sıcak Yemek Dağıtım noktasını ziyaret ederek vatandaşları iftarlık sıcak yemek dağıtımına katıldı. Ardından Burhaniye önceki dönem Belediye Başkanı Necdet Uysal’ı işyerinde ziyaret eden Ak Parti Teşkilatının gündemi Ülke ve Burhaniye siyaseti üzerineydi. Ak Parti’nin Burhaniye’ye yaptığı hizmetlerle ilgili Necdet Uysal’ın bilgi paylaşımında bulunması dikkat çekti. Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran daha sonra AK Parti Burhaniye Teşkilatı kurucularından Orhan Erdoğan’ı ve AK Parti Önceki Dönem Meclis Üyemiz Galip Yardımcı’yı ziyaret hal hatırlarını sordu, sohbet etti. Ardından geçirdiği rahatsızlık sebebiyle sağlık sorunları yaşayan Necati Köse’ye iftar öncesi ziyarette bulunarak kendisine akülü sandalye hediye etti.

BUBYO’DA ÜNİVERSİTELİ GENÇLERLE İFTAR YAPILDI

Burhaniye BUBYO Uygulama otelindeki üniversiteli gençlerle birlikte iftarını açan Başkan Başaran, iftar sonrası gençlerle sıcak çay eşliğinde sohbet etti. Sohbete daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’da katıldı. Esprili ve neşeli geçen sohbette gençlerin sorunları dinlendi. Gençlerle yapılan sohbetin ardından Cumhuriyet Mahallesi’nde Teravih namazı kılındı. Kahvehaneler ziyaret edilerek ardından Huzur evi ziyareti gerçekleştirildi.

BAHADINLI’DA MİTİNG GİBİ KAHVE TOPLANTISI

Bahadınlı Kırsal Mahalle’yi ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatı burada kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. Miting havasında gerçekleşen toplantıda, vatandaşların talepleri dinlendi, notlar alınarak çözüm için gerekenlerin yapılacağı ifade edildi. Başkan Başaran yaptığı konuşmada; “Balıkesir’in 20 tane ilçesi var ikisi merkezde olmak üzere. 20 gün 20 ilçede Allah nasip ederse öğle namazından başlayıp sahura kadar, bitesiye kadar programlarımızı yaptık. Sokak sokak, cadde cadde, dükkandükkan, ev ev, yaşlı huzur evi, öğrenci yurdu nerde buluyorsak iftar ediyoruz. İnsanlarımızla beraber olmaya çalışıyoruz.

EKREM BAŞARAN: “YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIR”

Aslolan sizlerle beraber olmak, sizlerin taleplerini dinlemek, dertlerinizle hemhal olmak, gönüllerimizi bir etmektir. Bugüne kadar nasıl Ak Parti tüm sorunların üstesinden liyakatıyla, samimiyetiyle, özverisiyle tüm sorunların üstesinden geldiyse bundan sonrada üstesinden gelecektir. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Güçlü Türkiye’yi kurmak, inşaa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya devam ediyoruz. Hepinizin Ramazan-ı Şerifini bir kez daha tebrik ediyorum” dedi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantılı ziyarette vatandaşlar Ak Partili Başkanlara büyük ilgi gösterdi.

RAMAZAN PROGRAMI BUBYO’DA DEĞERLENDİRİLDİ…

Ziyaretin ardından BUBYO’da değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantı sonrası Burhaniye programı akışı ile ilgili konuşan Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Bugün on üçüncü ilçemiz Burhaniye’deyiz. Bugün ramazanı Burhaniye’de geçirdik. Yine öğleden sonra geldiğimiz Burhaniye'de birçok etkinliğe katıldık. Programımızda neler vardı. Resmi kurum ziyaretlerimizden sonra yemek TIR’ımızı ziyaret Burhaniyeli hemşehrilerimize sıcak yemek ikramında bizde yardımcı olduk. Akabinde şehirde hane ziyaretleri yaptık. İlçe Teşkilatımızda vazife almış büyüklerimizi ziyaret ettik. Hastalarımız, engellilerimiz vardı onları evlerinde ziyaret ettik.

EKREM BAŞARAN: “ÇOK ÖZEL ÇOCUKLARIMIZLA ÇOK GÜZEL ANLAR YAŞADIK”

Özel Çocuklarımızı eğitim merkezimizde ziyaret ederek, onlarla çok özel vakit geçirdik. Burhaniye Uygulama otelimizde öğrenci kardeşlerimizle iftarımızı açtık. Öğrencilik yıllarımıza tekrar geri gelmiş olduk. Üniversiteli kardeşlerimizle hemhal olduk. Onlarla sohbet ettik Yücel Başkanımızın katılımıyla sohbetimiz daha da renklendi. Daha sonrasında da Cumhuriyet Mahallemizdeki camimizde teravih namazımızı kılıp, huzur evimizi ziyaret ettik. Kırsal mahalle kapsamında da Bahadınlı Mahallemizi ziyaret ettik. Orada köylülerimizle hemhal olduk, sohbet ettik. Çok güzel bir ortam vardı. Seçim zamanı yapılan mitinglere yakın bir kahve programımız gerçekleşmiş oldu. Hem Yücel Başkanımız, hem bizler Köylülerimizle, kırsal mahallemizdeki hemşehrilerimizle beraber olduk. Onların taleplerini dinledik. Elimizden geleni sonuna kadar yapacağımızın sözünü verdik. Günü yine Burhaniye Meslek Yüksekokulu’nda günün değerlendirmesini yaparak noktaladık. Burhaniye’mize buradan çok teşekkür ediyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?