Namaz Vakitleri
  • Zaman Gazetesi

BALIKESİR AK PARTİ'DEN BASIN AÇIKLAMASI

Bu haber 5150 kere okunmuş. 01.11.2017 Çarsamba 07:35

Balıkesir AK Parti'den yapılan basın açıklamasında, "Yıllarca ülkemizi faşizan bir anlayışla yöneten ve halkın seçilmiş başbakanının asılmasına seyirci kalan CHP zihniyeti, milletin oylarıyla seçilen Genel Başkanımıza, Cumhurbaşkanımıza Kendi uhdelerinde barındırdıkları sıfatlarla edepsiz bir şekilde saldırmışlardır. Chp Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ ın bu nefret söylemi Ana muhalefet adına bir utanç vesikasıdır. Bu siyaset değil milletin iradesine düşmanlıktır. Halkımızın oylarıyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı olan Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan milli iradeyi temsil etmektedir. Cumhurbaşkanımıza hakaret Milli iradeye ve yüce Türk milletine hakarettir. Milli iradeyi hep savunan ve milletin sesi olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yapılan bu hakaret siyasi nezaket ve ahlaktan yoksundur. Densizlikte ve edepsizlikte sınır tanımayanlar, meydanı boş zannetmesinler, bu nezaketsiz ve ne dediğinin bile farkında olmayan anlayışa karşı, başta Ak Parti kadroları olmak üzere milletimiz hak ettiği tepkiyi gösterecektir. Balıkesir Ak Parti Teşkilatı olarak, yeniden hortlamaya başlayan ve milletin iradesini yok sayan CHP’nin bu faşizan açıklamalarını kınıyor, bu saygısızlığı milletimizin takdirine sunuyoruz." denildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız: